Tree Hotel

Bo omgiven av den norrlänska naturen.

Bookvisit Packetering:
Ett mycket enkelt och flexibelt verktyg för merförsäljning

BookVisit Packetering ger dig möjligheten att skapa paket av egentligen allt du erbjuder som anläggning: aktiviteter, övernattning, mat, dryck mm. Vårt verktyg är flexiblet och mycket enkelt att jobba med och du kommer uppleva att det är lätt att skapa och erbjuda paket på din hemsida. Perfekt för att skräddarsy erbjudande åt dina olika målgrupper.

Packetering
Funktionalitet
Presentkort
Konferens
Erbjudande
Kampanjer
Merförsäljning
Kanaler
Design

Här förklarar vi lite om Packetering

Lyssna på när Linda förklarar lite om BookVisit Packetering. Vill du lyssna till fler filmer om olika funktioner och lösningar du hittar i BookVisit, klicka på någon av filmerna här nedanför.

Allt i realtid

Din tillgänglighet uppdateras i realtid i alla kanaler. Sker en förändring i din tillgänglighet i någon av dina kanaler kan du tryggt lita på att BookVisit håller alla dina kanaler uppdaterade, i realtid.

Uppdatera dina priser på ett enda ställe

Med vår lösning behöver du endast uppdatera din prisinformation på ett enda ställe. Du bestämmer även vilka priser som ska gälla för vilka kanaler. Allt i en och samma smarta produkt; BookVisit.

Maximera din vinst online med din egna hemsida

Vi gör det mer effektivt och lättare att hantera din egna hemsidan med BookVisit. Din egen webb hanteras som vilken kanal som helst och du styr utbud, priser, paketering mm direkt från och ett samma ställe.

Nästan allt börjar i mobilen

Idag är mobilen nästan alltid den första platsen din framtida kund gör sitt första möte med dig. Därför är det självklart att alla delar i vår produkt är 100% responsiv. Ett riktigt bra upplevelse oavsett du använder telefonen, surfplattan eller datorn.